November 28, 2015 xmario

Cum se poate recupera un email din contul de Yahoo, in cazul in care acesta a fost sters din greseala nu este foarte complicat. Cu siguranta s-a intamplat nu o data ci de mai multe ori sa se stearga un mail important. In momentul in care se sterge un mail din Inbox acesta se va duce in folderul Trash. Folderul Trash la randul lui poate fi golit prin click pe butonu Empty. Daca si de acolo mailul a fost sters atunci mai exista totusi o sansa de a-l recupera. Yahoo pune la dispozitia utilizatorior sai un formular prin care in urma completarii, vor face tot posibilul pentru a recupera mailul sters. Cu toate acestea nimeni nu garanteaza, ca sansele de recuperare vor fi de 100% insa daca este vorba despre un mail important, chiar merita incercat.
O cerere de recuperare se poate face accesand link-ul: http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/mail/yahoomail/basics/basics-01.html

ice_screenshot_20151128-203826
Dupa accesarea link-ului, trebuie citite cu atentie instructiunile din pagina respectiva. Aici cei de la Yahoo specifica faptul ca pot fi recuperate mailuri care au fost sterse doar in ultimele sapte zile de la cererea de recuperare.
Se completeaza cererea de recuperare cu detaliile solicitate de cei de la Yahoo si se da Submit urmand ca dupa o anumita perioada sa se primeasca mailurile solicitate, si care bineinteles au putut fi recuperate in contul de e-mail completat in cerere. Contul de e-mail unde vor fi primite mail-urile solicitate spre a fi recuperate poate fi diferit de contul de pe care au fost sterse.