Februar 22, 2016 xmario

Popcorn Time este aplicatia ce permite vizionarea de filme si seriale online pe computerul personal pe android sau pe iOS, prin streaming, fara sa fie descarcate. Dupa cum se stie, torrent-ul este o  retea care permite utilizatorilor sa facă schimb de fisiere într-un mod eficient. Dar de pe trackerele torrent poate rezulta un PC infectat pentru utilizatorii mai putin experimentati.
Popcorn Time este o retea torrent pentru utilizatorii care nu doresc complicatii. Nu mai trebuie cautate filmele. Pur și simplu, filmul poate fi vizionat prin streaming.
Cu ajutorul VPN-ului, programul poate fi folosit chiar si în tarile in care este blocat.
Aplicatia, în modul „Watch It Now” prioritizează bucatile din fisierul video, de la începutul filmului, iar dupa aceea descarca si restul in timp ce utilizatorul il urmareste.
Subtitrarile sunt disponibile si în limba romana. Acolo unde nu sunt disponibile, se poate incarca o subtitrare externa in aplicatie.
Cu alte cuvinte aplicatia Popcorn Time este un client torrent cu player integrat si optimizari pentru streaming video. Modul în care a fost pusa la punct aplicația; o face user friendly. De asemenea trebuie avut in vedere faptul ca, codul sursa care sta la baza aplicatiei este open source. Share-ul in Popcorn Time se face atunci cind aplicatia este folosita. Soft-ul este gratuit, de asemenea nu exista limita de vizionari. Un lucru extraordinar este faptul ca aplicatia poate fi folosita in combinatie cu Chromecast.

ice_screenshot_20160222-215625
Link-urile de descarcare sunt:
Download Popcorn Time Android
Download Popcorn Time iOS
Download Popcorn Time Windows

Ca o concluzie programul este un player de filme de pe torrent, avand acces la o baza de date uriasa de filme si seriale. In ceea ce priveste legalitatea aplicatiei, din cate se pare, in functie de tara in care se afla utilizatorul, aceasta este intr-o zona gri. In teorie, nu se descarca un film piratat, ci doar se vizioneaza unul piratat anterior.