November 21, 2015 xmario

orange.ro

Pentru a monitoriza locatia unui dispozitiv mobil sau activitatile unei persoane pe un terminal mobil exista aplicatii interesante la cere sa poate recurge.
Persoanele se simt nevoite sa recurga la asemenea solutii pentru motive din cele mai diverse, precum supravegherea copilului, observarea activitatii angajatilor, etc. Insa nu este recomandat ca aceste aplicatii de monitorizare sa fie folosite in scopuri ilegale.
Una dintre ele este Family Tracker, aplicatie de localizare GPS, care costa aproximativ 4 dolari. Aceasta permite o monitorizare constanta a unui dispozitiv chiar daca acesta a fost la un moment dat restartat. De asemenea Family Tracker este utila si in situatia pierderii telefonuluidatorita capacitatii de a comunica locatia acestuia. Aplicatia permite de asemenea si trimiterea de mesaje gratuite intre dispozituve.

ice_screenshot_20151121-221328
Aplicatia mSpy, disponibila atat pentru dispozitivele mobile cat si in varianta desktop porneste de la 20 de euro si ajunge la ajunge la aproximativ 50 de euro abonament lunar, in functie de pachetul ales. mSpy colecteaza date de la aparatul pe care este instalata si le afiseaza in panoul de control care se poate accesa folosind orice browser de Internet. Aplicatia dispune de asemenea de suport clienti 24/7.

ice_screenshot_20151121-221831
O alta aplicatie pentru iPhone sau IPad este Connect, prin intermediul carei se pot urmari chiar si persoane din lista de prieteni de pe site-urile de socializare. Ceea ce este interesant la acesta aplicatie este faptul ca cealalta persoana nu are nevoie sa aiba Connect instalat sau sa accepte o invitatie de la aplicatie.
Mobile Spy ofera celui interesat informatii in legatura cu istoricul navigarii pe internet efectuate cu telefonul supravegheat. De asemenea se pot vedea toate fotografiile facute cu acesta. Disponibila in variantele Baza si Premium, pretul difera in functie de facilitatile oferite.
Pentru interesati mai exista o multitudine de astfel de aplicatii precum Spybubble, FlexiSpy, PhoneSheriff, etc. care ofera diferite functionalitati.
O aplicatie foarte interesanta este Ear Spy: Super Hearing, disponibila pentru Android si iOS. Folosirea Ear Spy necesita ajutorul unor casti de urechi pentru muzica. Aplicatia amplifica zgomotul preluat cu ajutorul microfonului pentru a putea auzi mai bine ce se petrece in jur, pentru a asculta o discutie fara a parea ca se face acest lucru.

ice_screenshot_20151121-234315