Oktober 25, 2015 xmario

Produse evoMAG.ro

Belarc Advisor. Daca ti-ai pierdut cheia de licenta pentru Windows, o mai poti recupera de pe dispozitivul pe care este instalat sistemul de operare, bineinteles daca acesta mai este inca functional. Au fost dezvoltate mai multe programe pentru recuperarea cheii de licenta pentru Windows. Nu se stie niciodata cand ai nevoie sa iti recuperezi licenta pierduta.
Belarc Advisor este un program gratuit care se poate descarca si instala pe calculator. Nu numai ca arata cheia de licenta pentru Windows dar creeaza si un profil detaliat al aplicatiilor software şi dispozitivelor hardware, inventarul retelei, actualizarile Microsoft ce nu sunt inca instalate ori starea antivirusului. Cand ruleaza, are nevoie de un timp pentru a analiza reteaua locala a calculatorului.

ice_screenshot_20151025-125532
Cand a terminat, rezultatele sunt afisate într-o pagină web locala. Cantitatea de informatii afisate este destul de stufoasa.
In partea stanga exista o legatura numita Software Licences. Aceasta duce la sectiunea cu acelasi nume, unde se gasesc mai multe licente afisate, inclusiv cheia de licenta pentru Windows.

ice_screenshot_20151025-192241

Belarc Advisor este o aplicatie de mici dimensiuni. Programul este unul simplu, nu dispune de bara de meniu de bara de instrumente sau de alte butoane doar de butonul Help. Este un program usor de instalat si de folosit. Nu ocupa mult spatiu pe hard disk, de asemenea nu consuma multe resurse din sistem. Este compatibil cu toate sistemele de operare Windows.