November 14, 2015 xmario

orange.ro

De multe ori se intampla sa nu se mai poata sterge un fisier care ruleaza un serviciu sau un proces care pur si simplu nu mai poate fi oprit. De asemenea exita posibilitatea ca folderul sau fisierul sa ramana blocate chiar si dupa restartul calculatorului.
Pentru a rezolva aceasta problema exista Unlocker.
Unlocker este un program din categoria programelor Freeware, deci se poate descarca gratuit. Unlocker elimina fisierele blocate sau fisierele ce nu se pot elimina in urma stergerii unor programe, aplicatii, etc. Folosind unlocker se poate elimina orice fisier aflat in uz blocat eventual de vreun virus sau de vreo alta aplicatie. Este foarte util atunci cand vrem să eliminam manual orice tip de fisiere..
Este un program simplu de instalat și de folosit. Nu consuma multe resurse de sistem si de asemenea nu ocupa mult spatiu pe hard disk.
La instalare trebuie doar urmate instructiunile. Atentie insa la instalare, programul va incerca sa adauge in browser o anumita bara de cautare, care daca nu este dorita, ar trebui debifata.
Programul este compatibil cu toate sistemele de operare Windows.
Principalele caracteristici ale aplicatiei sunt: eliminare de fisiere blocate, deblocarea de fisiere aflate în uz, etc.
Este o aplicatie usor de folosit: click dreapta pe fisierul blocat, care trebuie eliminat, apoi click pe unlocker si programul isi va face treaba. De asemenea programul are suport in diferite limbi, din pacate nu si limba romana.

ice_screenshot_20151114-120212